Επιστροφή λόγω αλλαγής γνώμης

Μετά από την αγορά σας από το imerologia.com διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε προϊόντα εντός 20 ημερολογιακών  ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. 
Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μία επιστροφή, κοινοποιήσετε γραπτώς το αίτημά σας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο shop@theofylaktos.com.gr ή τηλεφωνικά στο 2102409000. Με αυτή την άσκηση υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε τα είδη που επιθυμείτε σε άριστη κατάσταση όπως παραδόθηκαν ή να παραδώσετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι τα έχετε στείλει ασφαλώς εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από εσάς. Εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των ειδών λόγω επιστροφής, η imerologia.com υποχρεούται να επιστρέψει το αντίτιμο της αξίας των ειδών που επεστράφησαν.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Σε περίπτωση επιστροφής, τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από το imerologia.com και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα από την imerologia.com  χρήματα δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα της αρχικής αποστολής παραγγελίας σε εσάς.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε μία παραγγελία προτού αυτή αποσταλεί.  Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς αφαιρέστε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση». Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε το 2102409000 και το Τμήμα Εξυπηρέτησης θα αναλάβει άμεσα την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο shop@theofylaktos.com.gr, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς.
 Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας, συμβουλευτείτε το παραπάνω  άρθρο «Επιστροφή λόγω αλλαγής γνώμης» ή καλέστε μας στο 2102409000 για διευκρινήσεις.

Επιστροφή λόγω ελαττωματικού προϊόντος

Σε περίπτωση που παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν, μπορείτε να μας στείλετε μία αποδεικτική φωτογραφία στο shop@theofylaktos.com.gr, ή μέσω messenger στο https://www.facebook.com/imerologia . Εφόσον το προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό από την φωτογραφία, η imerologia.com προτίθεται να το αντικαταστήσει χωρίς κόστος, ή να προβεί σε επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση έλλειψης διαθεσιμότητας. Στην περίπτωση αυτή θα κληθείτε να επιστρέψετε το ελαττωματικό προϊόν μέσω courier, στη διεύθυνση ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 117 ΤΚ:13673 ΑΧΑΡΝΕΣ, ή να παραδώσετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι τα έχετε στείλει ασφαλώς προτού προχωρήσουμε σε αντικατάσταση. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής καθώς και τα μεταφορικά έξοδα αντικατάστασης σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος βαρύνουν την imerologia.com και όχι τον πελάτη.